Over ons

Uw feest compleet verzorgd?

Bent u op zoek naar benodigdheden voor een bruiloft, feest, evenement of zomaar een gezellig samenzijn? Ieder feest is anders en wordt naar uw wensen verzorgd of aangekleed. Catering en drankvoorziening kunt u ook via ons bestellen.

Groot verhuurassortiment

Top Partyverhuur kan u hierbij van dienst zijn met een breed verhuurassortiment. U kunt bij ons terecht voor het huren van een partytent, pagodetent of enkele statafel tot het verzorgen van een compleet feest. Alle artikelen zijn van prima kwaliteit, hebben een representatieve uitstraling en worden schoon bij u bezorgd.

Deze site geeft u een indruk van de mogelijkheden. Bel of e-mail ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Bekijk onze prijslijst

Het ontstaan van Top Partyverhuur

Op 1 januari 2000 zijn Inie en Erik Hesius begonnen met Top Partyverhuur. Een verhuurbedrijf voor tenten en feestbenodigdheden. Top Partyverhuur was al vijf jaar actief in de regio Weert, maar sinds de overname door Inie en Erik, hebben zij de gehele inventaris naar Lierop gehaald. We zijn begonnen op ’t Eindje in Lierop en vanaf 2014 hadden we onze loods aan de Vlechter 1 te Someren. In 2020 zijn we begonnen met het bouwen van onze eigen loods met kantoor. Vanaf begin 2021 is het nieuwe adres van Top Party Verhuur: Cipres 12, 5711DZ te Someren.

Klantvriendelijkheid

Mede door haar jarenlange werkervaring in een slagerijwinkel weet Inie hoe belangrijk klantvriendelijkheid is. Sta open voor de wensen van de klant, en geef daar waar nodig bruikbare tips. Erik heeft door zijn jarenlange ervaring in het verenigingsleven, vele activiteiten georganiseerd. Deze ervaring komt hem goed van pas bij het verzorgen van feesten/bruiloften op locaties.

Top Partyverhuur v.o.f. heeft er sinds 2016 een derde vennoot bij, Stijn Hesius, de jongste zoon van Inie en Erik. Ook Stijn is sterk geworteld in het plaatselijk verenigingsleven. De appel valt niet ver van de boom……