Compleet feest uitbesteden?

“Ik vind op locatie een feestje vieren het allerleukst, maar je hebt er zoveel werk mee”!!??

Top Partyverhuur heeft voor u dé oplossing! Als u het wilt, nemen wij de regie van uw feest in handen en zorgen voor een onvergetelijk feest.

Compleet verzorgen van uw feest

We bouwen de luxe feesttent of richtten de feestlocatie graag voor u in, zodat u er bijna helemaal geen werk mee hebt. Sfeerverlichting wordt netjes aangesloten, statafels en andere tafels en stoelen komen op de plek waar u ze graag wilt hebben. 

We voorzien deze tafels eventueel van tafelkleden of statafelhoezen. De kleuren mag u uiteraard zelf aangeven. We zorgen voor een passend bloemetje op tafel om de ruimte wat op te fleuren en we leggen de dansvloer, zodat u volledig uit uw dak kan gaan!

Uw gasten komen niets te kort!

De koelkasten gevuld, alsmede de tapinstallatie met koelbuffet met of zonder ombouw staan operationeel voor u klaar. Via samenwerkende cateraars zorgen wij ervoor dat al uw gasten niets tekort komen. Een barbecue, buffet of hapjes avondvullend?

U mag kiezen. En om het u nog makkelijker te maken, kunnen wij ook de bediening voor uw feest regelen. Obers en serveersters staan voor u klaar om uw feest te doen slagen. Want uw feestje moet wel op en top zijn!!

Mogen wij uw volgende feest verzorgen?

Ja graag! Top Partyverhuur is dé specialist op gebied van tentverhuur & catering.
Wilt u lekker genieten en geen zorgen voor uw gasten? Neem contact op met Stijn, Inie of Erik Hesius.

Telefoon: 0492-332113