Informatie die je moet weten

Reserveren van producten

Nadat wij de beschikbaarheid hebben gecontroleerd ontvangt u van ons een definitieve prijsopgave met eventuele bezorgkosten. Wij sturen u een bevestiging en bij ondertekening van deze bevestiging zijn de benodigdheden voor u gereserveerd.

Bezorgen / afhalen

Het bezorgen en ophalen van de gehuurde goederen komen voor rekening van de huurder. Bezorgkosten voor Someren en Asten bedragen 7,50 euro. Buiten Someren en Asten hanteren wij een vergoeding per km. Afhalen kan natuurlijk ook. Dit kunt u aangeven bij uw offerte-aanvraag.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, en gelden voor een periode van drie dagen (weekend). Voor elke daaropvolgende dag berekenen wij 15% van de weekendprijs.

Breuk, verlies of beschadigingen

Kan gebeuren! Maar wij moeten de beschadigde of ontbrekende producten wel in rekening brengen. De goederen worden voor- en achteraf door ons geteld en gecontroleerd. Indien achteraf blijkt dat er goederen beschadigd zijn of ontbreken worden deze in rekening gebracht

Nog vragen?

Wil je ook een feestje dat op en top moet zijn, maar heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je kunt ons bellen 0493-332113 of ons een email sturen: info@toppartyverhuur.nl Stijn, Inie of Eric staat graag voor u klaar.