Top Partyverhuur is verhuisd!

Zeven jarenlang was Top Party Verhuur te vinden op de Vlechter 1 in Someren, waarvan de laatste drie jaar zelfs ook op de tweede locatie in de Nijverheidstraat. Hoewel er een uitstekende samenwerking was met beide verhuurders van de panden, was het inmiddels tijd geworden om zelf een nieuwe loods met kantoor te gaan bouwen.

Top Partyverhuur nieuwe locatie Someren

Nieuwe locatie

Een nieuwe locatie werd gevonden, en wel op de Cipres 12, 5711DZ te Someren. Op de locatie waar ’s zomers jarenlang het bouwdorp was, gingen we in de lente voortvarend van start. Inmiddels is de loods klaar, het straatwerk aangelegd en de verhuizing afgerond. De afwerking van het kantoor zal de komende weken plaatsvinden.

Top Partyverhuur nieuw pand Someren

Klaar voor de toekomst

De afgelopen maanden hebben wij ons gehele verhuur assortiment verhuisd. We zijn nu bezig met de laatste loodjes. Het streven is om eind 2020 alles klaar te hebben, zodat we in het nieuwe jaar nog efficiënter kunnen werken en hopelijk weer vele feestjes voor iedereen mogen organiseren. Laten we hopen dat het jaar 2021 gezonder, gelukkiger en feestelijker wordt voor iedereen dan 2020.

We zijn er in ieder geval klaar voor. Hopelijk dat we elkaar zo snel mogelijk kunnen ontmoeten op onze nieuwe locatie. Blijf gezond, en tot gauw!

Nieuw pand - nieuwe locatie Top Partyverhuur Someren