Jubileumfeest organiseren

Een fantastisch jubileumfeest organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

Bent u 25 jaar getrouwd en wilt u een jubileumfeest organiseren of bestaat uw bedrijf 40 jaar en wilt u daar op het werk graag een feestelijk moment van maken? Of het nu gaat om een jubileum van een 25 jaar of 12,5 jaar huwelijk te vieren of juist een jubileum op het werk te vieren, belangrijke jubilea verdienen een onvergetelijk feest waar u en uw gasten nog lang over zullen praten. Bij Top Partyverhuur begrijpen we dat als geen ander en doen we er alles aan om uw feest op en top te regelen. Daarom verzorgen wij graag van A tot Z uw jubileumfeest inclusief catering, drankvoorziening en alle benodigde materialen uit ons uitgebreide verhuurassortiment.

Uw jubileumfeest volledig geregeld

Top Partyverhuur is dé specialist op gebied van tentverhuur & catering. Wilt u lekker genieten en geen zorgen voor uw gasten, dan kunt u dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied met een gerust hart uw feest uitbesteden. Want of u nu alleen een paar stafafels of partytenten nodig heeft of een compleet feest wilt uitbesteden, bij Top Partyverhuur weet u zeker dat het op en top wordt geregeld. Indien gewenst, nemen wij graag de complete organisatie van uw jubileumfeest uit handen. Zo heeft u er praktisch geen omkijken naar en kunt u ten volle genieten van een perfect georganiseerd feest.

Opbouwen feesttent

Laat de opbouw van een luxe feesttent of e feestlocatie gerust aan ons over. We letten op alle details zoals de sfeerverlichting, statafels, andere tafels en stoelen op de plek en in een opstelling die u wenst. We kleden de tafels desgewenst aan met tafelkleden of statafelhoezen. De kleuren mag u uiteraard zelf aangeven. We zorgen voor een passend bloemetje op tafel voor extra sfeer en we leggen op verzoek een mooie dansvloer aan.

Catering Top Party Someren

Ook zullen uw gasten op culinair opzicht niets te kort komen aangezien Top Partyverhuur op het gebied van catering samenwerkt met gerenommeerde partners. Natuurlijk zijn de koelkasten gevuld, alsmede de tapinstallatie met koelbuffet met of zonder ombouw. Alles staat op tijd operationeel voor u klaar.  Een barbecue, buffet of hapjes avondvullend? Kiest u maar, wij regelen het. En om het u nog makkelijker te maken, kunnen wij ook de bediening voor uw feest regelen. Obers en serveersters staan voor u klaar om uw feest op en top zijn voor elkaar te hebben. U merkt het: Top Partyverhuur kan u compleet ontzorgen, zowel voor een jubileum thuis als een jubileum op het werk.

Het uitgebreide verhuurassortiment biedt alles voor een onvergetelijk feest

Als u een jubileumfeest wilt organiseren, mag het uw gasten natuurlijk aan niets ontbreken. Daarom levert Top Partyverhuur een bijzonder uitgebreid assortiment aan materialen die u tegen gunstige condities bij ons kunt huren. Of het nu gaat om ruime en stevige partytenten in verschillende formaten, statafels, meubilair, een podium, garderobe, verlichting, verwarming, apparaten,  servies, tap-bar installaties en koelingen, bij Top Partyverhuur kunt u het zo gek niet bedenken of we hebben het voor u beschikbaar. Op onze prijslijst vindt u een totaaloverzicht. U zult aangenaam verrast zijn over de tarieven!

Kies voor de kwaliteit en service van Top Partyverhuur

Al ruim 20 jaar zijn Inie en Erik Hesius actief met Top Partyverhuur. Gestart als verhuurbedrijf voor tenten en feestbenodigdheden in de regio Weert, is Top Partyverhuur uitgegroeid naar een totaalaanbieder voor alle benodigdheden voor een onvergetelijk feest. Alle artikelen uit ons verhuurassortiment zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een representatieve uitstraling en worden schoon bij u bezorgd. U kunt ons Top Partyverhuur vinden aan de Cipres 12 in Someren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dat kan heel eenvoudig telefonisch op 0492 – 33 21 13 of kijk op eerst op onze website voor alle mogelijkheden. Mogen wij uw jubileumfeest organiseren? Wij doen het graag voor u! Met Top Partyverhuur wordt uw feest gegarandeerd onvergetelijk!