Het zonnetje schijnt weer!

Afgelopen vrijdag (d.d. 17 juni 2021) scheen de zon volop bij de verwelkoming van de eerste bewoners van vakantiepark de Heihorsten. Met volle teugen konden de gasten genieten van een stralende zon, die zon die ook de werknemers van Top Partyverhuur deed stralen. We mochten na een lange winterslaap weer van stal.

Partytent met vloerdelen

Drie partytenten mogen plaatsen, vloerdelen gelegd voor de terrassen. Fleurig aangeklede terrastafeltjes en onze witte design stoeltjes zorgden voor zomerse sferen op vakantiepark de Heihorsten. Koelkasten en een tapinstallatie geplaatst zodat de bediening van de Soete Inval, die de catering en drank verzorgde, makkelijk hun werk kon doen.

Versoepelingen

Nu er meer versoepelingen zijn aangekondigd, ziet ook de toekomst van Top Partyverhuur er weer een stuk zonniger uit.?☀️ Dus bent u op zoek naar benodigdheden voor een barbecue, verjaardagfeestje, Oranjefeestje etc., wij houden ons van harte aanbevolen. Want al moeten we voorlopig nog een beetje afstand houden, er komen weer mogelijkheden aan. Laten we er samen een mooie, feestelijke zomer van maken. 

Heeft u iets te vieren?

Top Partyverhuur kan u van dienst zijn met een breed Party Verhuurassortiment. U kunt bij ons terecht voor het huren van een koelkast of statafel maar ook voor het huren van een partytent bent u bij ons aan het juiste adres (let op! We hebben een nieuwe locatie!)

Wilt u uw complete feest uit handen geven en genieten van een Top feest! Bekijk hier onze mogelijkheden voor een compleet verzorgd feest.