Een TOP overkapping voor zonnepanelen

Zonnepark Someren-Heide wil een Top overkapping voor de zonnepanelen!

Nadat we vorige week de nodige overkappingen bij sportscholen en winkels hebben afgebroken, door de versoepelingen die eerder waren afgekondigd, zijn we deze week begonnen met het plaatsen van twee pagodetenten van 4x4m op Zonnepark Someren-Heide. Bij Top Partyverhuur begrijpen we dat als geen ander en doen we er alles aan om alles op en top te regelen. Daarom verzorgen wij graag van A tot Z uw verzoek en alle benodigde materialen uit ons uitgebreide verhuurassortiment.

Het testen van de panelen gebeurd in de pagodetent

Deze twee pagodetenten van 4x4m zullen worden opgewarmd door onze terras-verwarmers. In de twee pagodetenten worden zonnepanelen getest. Dus ze worden ditmaal niet gebruikt voor een feestelijke aangelegenheid, alhoewel, mochten de testen slagen, zorgt dat misschien wel voor een opgewekte sfeer bij het in aanbouw zijnde Zonnepark Someren-Heide.

Die opgewekte sfeer willen wij bij Top Partyverhuur ook vasthouden. Hopelijk mag er de komende weken stapje voor stapje meer, zodat wij ook weer pagodetenten mogen plaatsen voor verjaardagen, Jubileumfeesten, 21 diners, bruiloften etc. Maar ook zonnepanelen laten wij niet in de kou staan. Bel ons gerust!

Het uitgebreide verhuurassortiment biedt alles

Of het nu een zakelijke aangelegenheid of jubileumfeest is welke u wilt organiseren. Het maakt voor Top Partyverhuur niet uit! Wij leveren een bijzonder uitgebreid assortiment aan materialen die u tegen gunstige condities bij ons kunt huren. Of het nu gaat om ruime en stevige partytenten in verschillende formaten, statafels, meubilair, een podium, garderobe, verlichting, verwarming, apparaten,  servies, tap-bar installaties en koelingen, bij Top Partyverhuur kunt u het zo gek niet bedenken of we hebben het voor u beschikbaar.

Kies voor de kwaliteit en service van Top Partyverhuur

Al ruim 20 jaar zijn Inie en Erik Hesius actief met Top Partyverhuur. Gestart als verhuurbedrijf voor tenten en feestbenodigdheden in de regio Weert, is Top Partyverhuur uitgegroeid naar een totaalaanbieder voor alle benodigdheden voor een onvergetelijk feest. Alle artikelen uit ons verhuurassortiment zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een representatieve uitstraling en worden schoon bij u bezorgd. U kunt ons Top Partyverhuur vinden aan de Cipres 12 in Someren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dat kan heel eenvoudig telefonisch op 0492 – 33 21 13 of kijk op eerst op onze website voor alle mogelijkheden. Mogen wij uw jubileumfeest organiseren? Wij doen het graag voor u! Met Top Partyverhuur wordt uw feest gegarandeerd onvergetelijk!